1 september 2010

FÖR GÄSTER

Extra galjar är alltid bra att ha, speciellt för gäster som kommer på besökt. Det känns lite trevligare att kunna erbjuda våra gäster en egen galje och en egen plats för denna.

Dessa fyra galjar är sådana vanliga stålgaljar man får med sig från kemtvätten. Praktiska, då de tar lite plats, men lite tråkiga. För att piffa upp dem har jag klippt till remsor av resttyger och snurrat runt galjen.
 
Prakiskt och dekorativt. Det är en väldigt bra kombination.

Det känns lite som om jag inte riktigt hinner med mig själv för tillfället. Blogginlägg som ska skrivas skrivs inte. Saker som ska pysslas hinns inte med. Klänning som måste sys om lite sys inte om. På fredag reser vi till Sverige, för bröllopsfirande för goda vänner. Och nästa vecka ska jag vara i Stavanger på kurs. Vi får helt enkelt se när jag hinner titta in här nästa gång.

av jill från ett av fyra rum.

8 kommentarer:

LissenTo sa...

Vad trevligt med en egen personlig galje, för gäster.

Jag längtar till när jag ska få tid för mer pyssel och "piff".
Elektrikern ska dra ledningar hos mej. Bara att ta ut allt ur två garderober. Blev rensning istället.

Ha så trevligt på både bröllopsfirande och kurs.
Kram Lissen

Pysselpralinen sa...

Snyggt! Och en väldigt trevlig idé att gästerna får egna galgar. Jag har också några stålgalgar som jag har finurlat lite på vad jag ska göra med. De ska kläs med tyg på något sätt och din idé var läcker tycker jag. Tygrester har jag ju gott om. :-)
Jag tycker själv att jag inte hinner blogga vilket egentligen inte alls stämmer. Men jag har nog lite dåligt flyt i bloggandet.
Jag hoppas att du får en skön helg i Sverige och hinner vila en stund också. Det är ju viktigt för att ladda batterierna.

Vikeskärs hem och vardag sa...

Väldigt fin header har du... Gillar dina koppar väldigt mycket :)
Kram

Therese sa...

Vilken fiffig idé, den ska jag komma ihåg! Ha det gott <3

Hanna sa...

fina galgar.
kram
Hanna

Gardenhouse sa...

Så gulliga galgar du gjort, tänka sig så glad gästen ska bli!
Hoppas det lugnar ner sig i sinom tid. För mig känns det skönt att läsa att fler har svårt att få tiden att gåihop med livet, missförstå mig rätt...
Ha nu en jätte trevlig helg, och lyckönska brudparet.
Låter sedan kul med kurs, tycker jag.
Ha det bäst tills tiden räcker till igen.
Kram Sussi

Katta sa...

Jag ger dej ett MVG för de där fina galjarna! Skitsnyggt helt enkelt och väldigt dekorativt även om inget hänger på dem.Ha en bra helg i Sverige med bröllop och allt. Kram Katta

Fröken Fräken sa...

Jättesöta galgar! Det var service till gästerna :-)
Ja, tänk vad mycket det är som man vill, och som krockar med det man måste.. jag såg fram emot helgen för ledighet och pyssel, men nu verkar jag ha fått någon släng av magsjuka även om jag har piggnat till lite..