19 augusti 2010

DOFTLJUS

 
Jag har ett något tvetydigt förhållande till doftljus. Jag kan tycka att det är mysigt, men tyvärr doftar många lite för intensivt för min smak. Sedan är det dessutom viktigt vad de doftar, är det en söt doft tycker jag det blir väldigt jobbigt.

Dessa två är inköpta i USA och doftar på tok för mycket, vilket jag var fullt medveten om när jag köpte dem. Faktum är att de inte är köpta för att jag ska tända ljusen, de är köpta för de fina askarna. Så kan man väl få göra?

av jill från ett av fyra rum.

8 kommentarer:

(eddas) sa...

He he...ja selvfølgelig får en gjøre slikt...det estetiske er viktig...og dekorative var de i aller høyeste grad...
nyt dagen
eddaKlemmer

Katta sa...

Ha ha ja de askarna är ju väldigt fina och kanske doftar de gott genom askarna med ljusen. Jag älskar doftljus men absolut inte vilka som helst, helst ska det vara Durance men om jag hade råd skulle jag köpa de där lyxiga Voluspa men det känns lite som att elda upp pengarna ;D Kram Katta

StrandviksVillan sa...

Det var ju söta askar!
Annars kanske du bara kan ha ljusen stående utan att bränna dom, så blir doften mildare. I ett badrum funkar det bra också.

Fantastiska bilder från resan!!

kram, A-C

Mycket annat & lite betong sa...

Så får man absolut göra!
Jag får nästan huvudvärk av doftljus, men askarna var fina.

Hälsningar Agneta

Therese sa...

Hi hi det får man :-) Ibland kan jag överväga kläd/smyckesköp enbart för påsen/kartongen *fniss* Å tack för tipset om baileys i kladdkakan. Men får bli hallon idag då jag varit ute och plockat! Ha det fint <3

Systrarna Hjertén sa...

Jättesöta askar!

Håller med om doften, jag blir ofta lite illamående när jag kommer in i affärer som säljer doftljus, vilket är ett problem, då de affärerna brukar ha mycket annat snyggt!

Mvh
Frida

Jannicke sa...

fine esker :o)
men jeg er litt enig : duftelys dufter ofte litt for mye.. det gjelder å kun la de brenne en liten stund :o)
Klem J.

Hanna sa...

Jätte fina askar till doftljusen. Jag är precis som du att jag tycker att många luktar för starkt eller för sött.
Kram
Hanna