6 december 2009

Glittrande ekollon

Jag tycker det är roligt att varje år fylla på med lite nytt julpynt och samlingen växer onekligen för vart år som går. I år plockade jag fram tre fulla lådor, vi får väl se om dessa tre lådor räcker till när allt ska plockas ner igen.
Dessa söta ekollon köpte jag för ett tag sedan på Etsy och igår damp paketet ner i brevlådan (ja...vi får post även på lördagar här i Norge). Några har jag nu hängt upp i mitt olivträd. Ekollonen är äkta, den glittriga hatten av den mer oäkta varan.

Tänk att det redan är den 2:a advent. Om mindre än två veckor reser jag till Sverige igen, för en drygt två veckor lång semester. Fram tills dess ska jag fortsätta att julpynta lite, baka lussekatter och dricka glögg. Alla julklappar är inköpta, så härmed lovar jag mig själv att njuta av julmys och undvika stress och måsten.

10 kommentarer:

Minellie sa...

Låter ju som det ska =)
Här blir det faktiskt inte så myeckt julpyntat alls eftersom julpyntet står i föräldrarnas förråd sen flytten i våras. Hopsan!
Får kompensera för det nästa år istället ;)

Hur länge blir ni kvar i Sverige? Har ni fullplanerat schema eller finns det en möjlighet att vi skulle kunna ta en julfilka? (vi har ju inte riktigt lika långt att köra längre, iaf inte om ni är i de södrare delarna av landet...) Jag har ganska många dagar ledigt kring jul o nyår nämligen =)

Kramisar!

millandante sa...

Vilken söt idé med ekollonen och vad härligt att alla julklappar är köpta! Mys på!!!
Kram

Mitt hvite hus sa...

Herlige nøtter... i år har det blit lite kjøpt men noe hjemmelaget..ja det øker på med pynt ..hele året igjennom egentlig...

Nyt kvelden..
klem Kerstin

Livet på Vestergård sa...

Vad skönt att du har julklapparna klara ! Jag har det också ganska långt på väg. Nu njuter vi av glögg,pepparkakor och annat som hör till.
Ha en bra vecka!

ROOM AND SERVE sa...

Perfekta tycker om enkla saker.

Therese sa...

Ekollonen var så vackra, gillar som sagt pynt från naturen! Jag hade också tre lådor/flyttkartonger med pynt, men det mesta av de röda tomtarna åkte tillbaka igen. I år blev det en vit, silvrig och naturlig jul hos mig, men kul att ha ett "lager" nästa år kanske julen går i rött och guld?" Och tack för tipset med smällkarameller i dukningen, det tar jag med mig inför min planering. Varma kramar!

Therese - Sockenvägens Söta

Katta sa...

Men åh vad du är duktig som köpt dina julklappar redan. Jag är lika dålig varje år att göra det i god tid fast jag tänker att jag ska.Ekollonen är jättesöta!Vad härligt att få så lång semester hemma i Sverige till jul hoppas det blr lite snö runt julen med så man får lite skön julsämning. Ha en bra start på veckan, kram Katta

Maliva`s verden sa...

Så enkelt med så vakkert:o) Ja nå venter jeg spent på pakken fra deg i posten.Gleder meg!En fin adventstid videre til deg fra Maliva

Fröken Fräken sa...

Jag önskar verkligen att alla julklappar var inköpta här.. men det har varit lite si och så med inspirationen! Jag kanske får förlita mig på den kreativitet som sista-minuten-panik kan ge?

Mina ekollon som jag plockade söderöver har legat i blöt och nu har flera av dem börjat spricka upp, så jag väntar på grodd! Apropå ekollon alltså... :-)

Min vrå... sa...

Så söta de är! ja det är alltid kul att fylla på med lite nytt. Vad duktig och flitig du har varit jag är långt ifrån färdig med mina julklappar...