1 december 2009

Vinnare

Jag tycker verkligen det är roligt att ni är så många som vill vara med i min utlottning. Det tycker min pappa också, han tycker det är så skoj att han vill att jag ska ha två priser. Han tycker det är lite snålt med bara ett pris nu när ni är så många. Och jag gör alltid som pappa säger, iallafall när det är mindre än en månad kvar till julafton.

Jag har alltså dragit två vinnare och det blev bloggerskorna bakom Livsluft och Maliva's verden. Roligt att det blev en vinnare från Sverige och en från Norge. Grattis!

Om ni mailar adress till fyrarumochkok@gmail.com så ska jag skicka iväg era paket denna vecka. Jag måste bara hinna tillverka hjärtan till vinnare nr 2.
Nu är jag tillbaka i Norge och har på kuppen blivit sjuk. Började första arbetsdagen med att sjukskriva mig, det känns sådär lagom bra.

Dessutom lyckades jag idag ramla i trappan, från loftet ner till vardagsrummet, och föll handlöst de 5 sista stegen. Satan i gatan vad ont det gjorde. Låg på golvet i vardagsrummet och gnydde efter min man. Just då struntade jag fullkomligt i att jag är en vuxen, självständig kvinna. Jag ville ha en kram och få hjälp upp från golvet. Tyvärr var mannen på jobbet. Tillbringade resten av dagen med att tycka fruktansvärt synd om mig själv och kastade mig i famnen på min man när han väl kom hem. Ibland behöver man få göra så.

Får ta nya tag imorgon och är förhoppningsvis frisk nog att ta mig till jobbet och jobba mig igenom en veckas mailskörd.

So long!

6 kommentarer:

Maliva`s verden sa...

Hipp,hipp hurra...nå ble jeg glad.De hjertene falt jeg pladask for da jeg tittet inn til deg sist...og nå skal jeg bli eier av disse også...Tusen,tusen takk,gleder meg til postmannen kommer..Klem fra Maliva

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Grattis båda lyckliga vinnare!!!! Så vackert paket!!
Krya på dig goa Jill!!!
Kvällkram ♥ Millan

Unknown sa...

Nämen din stackare! Usch vad det låter hemskt att falla pladask så där. Det kan ta illa, om man hamnar fel. Hoppas du kryar på dig snart och att du inte fick för många blessyrer.
Jag håller med dig...ibland har man behov av att få en kram och lite tröst och inte vara så förtvivlat stark och självständig hela tiden.Hoppas du fick en bamsekram av din man när han kom hem sedan!!:-)

STORT TACK igen för vinsten! Ser verkligen fram emot att få dem!
Varma tankar och kramar till dig! / Karin

B-M sa...

Grattis till de lyckliga vinnarna!
Hoppas du kryar på dig fort och inte har alltför ont efter fallet!
Kram kram

Minellie sa...

KRam vännen och krya på dig!! Jag får julstmning bara av att föreställa mig hur det ser ut hemma hos er, eller kommer se ut ;)

Hoppas du hade riktigt mysigt hemma hos familjen, jag gissar att det betyder jul i den södra änden av landet istället? När åker ni dit i så fall och hur länge blir ni kvar?

Tack för omtankarna! KRAM!

Lissen sa...

Stackars dej Jill, förstår dej fullkomligt. Har gjort en liknande luftfärd. Såklart man vill ha och behöver tröst.