11 april 2012

JUST NU INSPIRERAS JAG AV

Fotograferade urklipp från Allt i Hemmet och Sköna Hem.

På min inspirationsvägg i arbetsrummet hänger jag upp sådant som inspirerar mig just nu. Bilder med det där lilla extra vad gäller stämning och detaljer. Just nu inspireras jag bland annat av olikfärgade stolar runt köksbordet. Så snyggt. Har genast börjat fundera på färgval och meddelat maken att några av stolarna ska målas om. Dessutom inspiration till köksrenoveringen som vi sätter igång med senare i vår. Jag vill ha det enkelt, ljust och praktiskt. Med några utropstecken och unika detaljer.

Fotograferade urklipp från Allt i Hemmet.

Sommaren närmar sig, i alla fall inne i mitt huvud, och jag dras återigen mot de riktigt ljusa miljöerna, med skira färger och sommarstämning. Jag gillar färgkombinationen i bilden ovan till vänster, med ljust gröna stolar mot mörkare blå och röda detaljer i tallrikshyllan. Och vem drömmer inte om en egen plats i solen? I en härligt väderbiten solstol med olivträden som enda sällskap.

Vad inspirerar er just nu?

20 kommentarer:

kristina - ingen vanlig dag sa...

Härligt med all inspiration man kan få genom tidningar och bilder. Jag håller själv på att planera för en ommålning, bland annat av några stolar kring köksbordet. Imorgon ska det köpas färg. Kul!

Elna sa...

Alltid kul med inspiration. Jag vill göra om i uterummet så vi får se hur det blir. Kul idé med äggen jag vann för bokstaven E kan jag ha hängande framme året om *ler*.

Kram

Allt och/eller Inget sa...

Vilka härliga bilder, gillar också när stolarna är olika varandra men ändå matchar liksom. Snyggt!

Och så fint väderbiten solstolen är, grå och vacker. Jag väntar på att våra altanmöbler i teak ska bli sådär fint grå. Visade faktiskt bilder från vår altan idag, så jag sitter också och drömmer om sommar och värme och sol :)

Kram Linda

Prinser og Prinsesser v/ Irene Brenna sa...

Lekkert! Artig med ulike kjøkkendører...

Jenny sa...

Ojoj, så mycket härlig inspiration!! Jag blev riktigt inspirerad av Simon och Thomas' Sveriges fulaste hem nu senast! Ett kök med lite ljusturkost och lite industristil, me like! Och så har jag rätt nyligen upptäckt pinterest, galet mycket inspiration!!
Kram Jenny

(eddas) sa...

Ja,det blir slik når det blir lysere...da vil vi ha det litt lettere rundt oss:)Likte det bildet med den grønne stolen...
klemklem

Tina sa...

Inspirationsbilder är viktigt!
Fast jag har inte kommit på något bra sätt att komma ihåg, var jag sett allt fint..vill ju inte riva ut sidorna. Ett litet dilemma.

Ha en fin torsdag

Hege Morris sa...

Så mye fint!
Akkurat nå er det mest ting til uteplassen som inspirerer meg..
Ha en fin dag.
klem Hege

Katta sa...

Du är i allafall snäll som medelar mannen din om att nu ska det målas som,så gör inte jag ;) han kommer hem så är det redan ommålat :D Härliga bilder och färger i dem och underbart med de ljusa lätta sommarfärgerna vi går mot nu. Kram Katta

Gardenhouse sa...

Ja så trevlig inspiration du bjuder! Det är ju så kul att få planera och drömma så det blir rätt när man sätter igång!
Späänande att få se ert kök och hur det blir!
Vi ska också göra om vårt, fast det blir nog inte i år heller...
Kram Sussi

Jana sa...

Vacker inspiration och en underbar blogg. Ha en trevlig dag.
Jana

Kia sa...

Bra att samla inspiation! Det finns så mycket smarta ide'er och lösningar, snygga saker som man inte ens tänkt på eller visste fanns!

Ha en toppen dag!
Kram Kia

Black Iris sa...

Inspirationen flödar hit och dit när man besöker alla fina bloggar..

Maidi

Cattis sa...

Inspiration får jag från många håll...från inredningstidningar, bloggar, tv-program o från mycket, mycket mer....
Just nu har jag snöat in på utemiljön o göra den lite mer stilren o Cattis-aktig! Roligt att kolla o fundera men det krävs lite "gröna" fingrar också o dom finns inte alltid hos mig hela tiden...

Ha en fortsatt mysig vecka!
Kjamis Cattis

Casa of Mia sa...

Läckra bilder, kram

Pysselpralinen sa...

Just nu inspireras jag massvis av kreativa tidningar som Mollie makes, tyska Cut och austaliensiska Frankie som jag snappade med mig på vägen hem. Jag vill ha massor med pasteller mot vita väggar, en och annan tallrikshylla och kollage i vår!:)
Jag behöver verkligen skapa mig en egen inspirationstavla, det låter perfekt!

Hemma på Sjuan sa...

Så fina bilder! Nu börjar man längta efter att få pyssla lite ute oxå :)
Kram Suss

karin sa...

Sv: Det krävs lite solbränna för att kunna bära mintgrönt, eller rätt hudton. Inred i mint istället.. om du gillar färgen :)

Fröken Fräken sa...

Man skulle ju kunna tro att jag går mot ljusa färger nu när det typ är vår, men epp, då blev jag sugen på svart och teak! Och jag vet inte ens vart jag fick de idéerna ifrån... Det är farligt det här med inspiration..

anna sa...

Hej på dig!
Jag inspireras väldigt mycket av Kvällspostens lördagsbilaga, Leva och Bo. Finns alltid något jag fastnar för i varje nr :)
anna