25 januari 2011

BADRUMSDETALJER

Veckans tema hos fabriken är badrum och jag erkänner villigt att det inte är helt lätt. För det första har vi ett riktigt litet badrum, så några helhetsbilder blir helt omöjligt att ta. Sen är det ett ganska tråkigt standardbadrum, där kakel och möblemang är valda av tidigare lägenhetsägare. Men några detaljbilder ska jag bjuda på. Försöker ju piffa upp så gott jag kan, men bör väl samtidigt erkänna att några av detaljerna jag visar idag är arrangerade just för detta inlägg. Vi har till exempel inte stenar i handfaten i vanliga fall...

På det enda förvaringsskåpet har jag placerat en sliten träbricka, målad i turkost och guld. På den hittar man parfym, en glasskål med smink, nagellack, två ljusstakar samt en del örhängen och armand.

Nagellack har jag många av och några i passande färg fungerar utmärkt som utsmyckning. Nyckeln piffas lätt upp med en liten guldtofs och en blå etikett.

Planer (drömmar...) finns på att en dag byta ut möblemanget här inne och investera i ny belysning. Men det hamnar liksom aldrig högst upp på "att göra"-listan, då det faktiskt är ganska så okej. Men nån gång så.

15 kommentarer:

Unknown sa...

Hej!
Skönt att det inte bara är jag som har ett badrum man inte är nöjd med =)
Jag fick oxå piffa lite ;)
Väldigt sött med det gröna i vasen :)

Ha en fin dag,
kram Catta

Pysselprinsessan sa...

Fina detaljer! Vårt badrum är ganska trist.. Å inspirationen har inte riktigt hittat dit än... Men snart kanske! :)
Kramar

millandante sa...

Du är ju bara sååå duktig med kameran och att arrangera dina fina saker!!! Inspirerande lyxigt!

Kram

(eddas) sa...

Koselig...ser vi har samme parfyme:)
ha en fin fin dag
klemklem

Basilica sa...

Maria Monazami skulle älska din nyckeltofs ;-)
Önskar dig en skön onsdag.

Livet på Vestergård sa...

Du har piffat riktigt snyggt i badrummet.Vårt badrum är faktiskt ganska stort, men borde renoveras. Det är i alla fall inte aktuellt i nuläget. Jag borde kanske försöka skapa lite blickfång där.Tack för inspirationen!
Kram Kicki

Therese sa...

Gillar inte allt med vårt badrum heller, men inte prio att göra om ett som funkar och som egentligen inte är omodernt utan mer bara "om vi hade gjort om det nu så hade vi gjort si eller så..."
Blommor förhöjer så mycket till just badrummet! Satte in ett gäng tulpaner, och voila! helt plötsligt kan man spendera hur mycket tid där som helst haha;)

Älskar Daisy-flaskan. Helt klart på topplistan av parfymer.

Ha det gott! Kram Therese

Johanna sa...

Jättesöta detaljer!!!

Kram Johanna

Radhusdrömmar sa...

Fina detaljbilder. Själv har jag ett badrum med hemskt kakel (som tidigare ägarna valde) och sen ett som behöver renoveras.

Kram kram!

Katta sa...

Fina bilder.Tycker också att levande växter gör att det känns frächt i badrummet och dina stenar i handfatet gör det riktigt läckert. Fin bricka du har dina örhängen på. Har aldrig heller visat mitt badrum på bloggen just för att vi inte själva valt kakel och annat trångt och rörigt är det med så det är inte lätt att ha det snyggt där. Kram

Fröken Fräken sa...

Klart mer piffat än hos mig! Jag har ett yttepytte badrum, så jag har helt enkelt utlyst det som piffningsfri zon - det går helt enkelt inte att få till det..

Therese sa...

Härliga detaljer och fin känsla i fotona! Önskar dig en verkligen fin torsdag, min började med raketfart... KRAM!

Anne sa...

Fina detaljbilder från erat badrum, du är duktig!

Kram Anne

Monkan sa...

Fina saker, och fina bilder! Och amaryllis :) Otroligt att den blommar än. Jag köpte två på mellandagsrea och de blommar för fullt nu, stora fina fylliga vita blommor.

Anne-Marthe:) sa...

I love Marc Jacobs 2:)