30 oktober 2010

PORT NOUVEAU

Inspiration är något man kan hitta överallt, personligen älskar jag att gå omkring och titta i härligt spännande butiker. Det handlar mindre om att hitta ting att köpa, utan i större utsträckning om att inspireras av skyltningar och alla vackra ting. Speciellt svag är jag för butiker som kombinerar inredningsprylar och blommor.

I Köpenhamn finns härliga blomsterkreationsbutiken Port Noveau. Den drivs av Erik Buch, som till exempel stod bakom alla blomsterdekorationer, inklusive brudbuketten, till det danska kronsprinsparets bröllop.

Detta är en butik som verkligen rekommenderas, om du är ute efter spännande inspiration när det gäller blomsterkreation och läckra inredningsdetaljer. Här finner du unika ting, med en kostnad därefter. En butik att strosa omkring i, utan att nödvändigtvis komma ut med en påse i handen efteråt.

7 kommentarer:

(eddas) sa...

J,a..er enig er så masse spennende og finne i mange bomsterbutikker...men er jo mere som interiørbutikker og:)
kos deg
eddaKlemmer

Anonym sa...

men samma här, väldigt svag för kombon inredning och blommor. Ett ehm utan blommor lever inte för mig! Ser att du visar murgrönevioler där på en bild och det är ännu en blomma jag sak försöka mig på att övervintra i uterummet, mer än olivträden ;D Det blir hårt jobb i vinter ;D

Kram pernilla

NIB sa...

Heihei!

herlige bilder!

Nå er koppen din på Nib hvis du vil kikke:)

god helg! :)

ann helen/fru pink

Hanna sa...

Ha en bra söndag!
Kram
Hanna

LissenTo sa...

Tycker också om att gå in i affärer som kombinerar inredning och blommor.

Har ofta härlig atmosfär.

KRAM

Anonym sa...

Cool lampa!!!! Inspirerande bilder,

kram/Mira

Therese sa...

Vilken härlig inspiration! Önskar dig en fin vecka <3