14 juli 2010

H O M E

Vart jag än rest så är det väldigt skönt att komma hem. Till mina egna saker, till min egen säng. Och varje gång jag kommer hem känner jag att jag trivs väldigt bra i vår lägenhet, att jag är ganska så nöjd med hur vi fixat till och inrett. Visst finns det fortfarande idéer och tankar inför förändringar och renoveringar, men trots det - hem ljuva hem.
Det finns en möjlighet att jag har gått över gränsen när det gäller bokstäver och text här hemma. Men å andra sidan, vad är egentligen för mycket?

Bokstäverna är inköpta i Aberdeen, men istället för att behålla dem vita ville jag att göra dem lite mer speciella. Jag valde fyra olika papper som passar fint ihop, men som ändå skiljer bokstäverna ifrån varandra.
Pappersbokstäverna har jag limmat fast och så har jag använt en nagelfil för att fila ner kanterna, för att få en lite mjukare övergång från papper till trä.

Så återstår det bara att bestämma vart jag ska ha bokstäverna. Den alltid närvarande nöten att knäcka när jag pysslar, för ofta är det så att jag kommer på något jag vill göra utan att jag riktigt vet vart jag ska ha det jag gjort. Men sånt ordnar sig alltid. 

av jill från ett av fyra rum.

15 kommentarer:

Gardenhouse sa...

Ja visst är det alltid skönt att komma hem, och det är väl tur det.
Så snyggt med bokstäver och ord. Du är så pysslig och händig!
Så fin bloggen blev!!!
Kram Sussi

hemma hos lilla mej sa...

Borta bra men hemma bäst.Tycker att man har det fint när man kommer hem.Men jag håller med dej .man saknar sin säng och saker.Vad snygga dina bokstäver blev.Bara så läckra.Vad underbart fin header du har fixat ,Bara så underbar,Önskar dej en fin kväll Kramar Rita ♥

Systrarna Hjertén sa...

Vilken bra idé, mycket snyggt och personligt!

Mvh
Frida

Minellie sa...

Snygga! Du hittar säkert nån liten tavellist som ser ensam ut eller där befintliga saker behöver varieras ;)

Ang vår semester så är jag ledig v 31,32 och 33 och närmare än så har vi inte planerat, tänkte bara kolla av besöksläget hos er först ;) Bil blir det nog, troligen en liten campingtur i Sverige också "på vägen" om det inte blir Oslo och folk vi känner där... som sagt; har inte planerat så noga än =)

Katta sa...

Det där blev superfint. Papperen är jättefina. Jag håller med dej om stolarna det slitna är så snyggt så om jag hade plats skulle de få bara pryda med sin slitenhet men jag behöver dem att sitta på av praktiska skäl. Kanske kan fota och rama in det slitna eller nåt. Kram Katta

Therese sa...

Jisses så smart att göra så här å få personligare bokstäver, så ska jag minsann ta å göra med barnens namn vad det lider! Tack för idén! KRAM <3

Pysselpralinen sa...

Underbar idé! De är superfina! Jag blir så inspirerad av dina pysselkreationer och får massa inspiration. Och jag känner igen mig, jag brukar sällan själv veta var jag ska göra av mina alster när de är klara och får ofta fundera ett tag. Nu måste jag nog lämna datorn och sätta igång med kuddöverdraget som jag håller på att sy...:-)

Huset på kullen sa...

Håller med dig, det är alltid skönt att komma hem efter man varit borta. Vilka fina personliga bokstäver du har gjort. En riktigt bra idé..

Rosa sa...

Ja, det er noko ved å komme heim til sitt eige. Eg gler meg til me kan flytte innatt i vårt eige hus, sjølv om me har det godt der me har budd dei siste mnd, og her me no er på ferie :)

knallfine bokstavar, og eg vert stadig imponert over dine idèar og din fingernemhet!

StrandviksVillan sa...

Vi tyckte också att det var jätteskönt att komma hem efter vår resa i åtta dagar :) Att sova i den egna sängen, ta mat ur egna kylen, lugn och ro...

Dina bokstäver blev jättesnygga! Du hittar säkert en fin plats åt dom.

Må så gott!

Hanna sa...

snygga bokstäver.
Kram
Hanna

[ c o y o t e ] sa...

Ooo!! Fint!

Kram Mia

House number 15 sa...

Vad fint det blev!! Bra tips och står de inte bra där de står??
Håller med alltid lika skönt att komma hem efter en tripp.

Ha det gott!
Kram C

LissenTo sa...

Det låter som ni har haft en underbar tripp och du visst är det så att när man har varit aktiv på semestern så behövs nästan extra vilosemester sedan :-)!!!

Vilket bra tips och så snyggt det blev Jill!

Ibland är det bra att resa bort för att ännu mer uppskatta sin egna lilla vrå.

Sanna sa...

Bokstäverna blev superfina! Det kan aldrig bli för mycket utav bokstäver.. =)

Kraaaaam
Sanna