8 februari 2010

SMYCKESFÖRVARING

24 örhängen, 14 halsband och 52 armband. Ja, jag har dille på armband. Oavsett om du har fler eller färre smycken än jag har vi nog samma problem - hur ska man förvara dem? Det finns nog flera smarta sätt, själv har jag tre små lådor ståendes på byrån i sovrummet. Och så en liten fågel, mest för syns skull eftersom det inte ryms speciellt mycket i den.
Lådorna går i lila och grönt, med olika mönster. En är köpt på Åhléns för flera år sedan, de andra två kommer från Kina. Mina föräldrar var där för några år sedan och var så snälla att de hade presenter med sig hem, inpackade i dessa lådor.
Tre lådor, en för örhängen, en för armband och en för halsband. Det hjälper att hålla ordning på allt.
Vid lådorna står även en söt anemon, planterad i en egentillverkad kopp. Denna späda variant med den vackra lila-blå färgen påminde mig om en blåsippa, så den fick flytta hem till oss och sprida lite vårkänsla i sovrummet.

Av JiLl frÅn eTt av 4 ruM.

14 kommentarer:

Lily sa...

Jag älskar också smycken även om jag inte har lika mycket som du :D Gillar din förvaring och de underbara anemonerna du bjuder på..
Ha det gott
Kram Lily

Sanna sa...

Snubblade in på din blogg via google och jag måste säga att jag gillar din blogg jätte mycket och kommer titta in här fler ggr =)
Kraaaam
Sanna

Christine Louise sa...

Smykker er et must :)

Ha en flott uke..

Klem fra meg..

viktoriaK sa...

Jag gillar också smycken men har ingen bra förvaring som du..sprider ut mina lite överallt här hemma. Gillar din söta fågel!
Kram

Mitt hvite hus sa...

smart å legge de i små esker.. Jeg er ikke noe egnetlig smykke menneske.. men noen har jeg jo..som ligger litt her og der.. hihi


ha en fin uke videre...

Klem Kerstin

Therese sa...

Morron i 4 rummaren! Även här står armband högt på vill ha listan, så det finns en hel drös, perfekt när man har små barn, de är inte lika frestande att dra i som örhängen och halsband...
Och lite till måste jag allt stöka, har ju en liten tjej som fyllerr två på lördag, då vill jag minsann ha något gott att bjuda på samt stökat undan de värsta dammråttorna *ler* Stor kram!

Ps porslinsfågeln var underbar!!! Ds

Therese - Sockenvägens Söta

Nyanser av vitt sa...

Oj vad mycket smycken du har.
Och vilka fina bilder du visar ur boken.
Ha en jättefin dag
Kram Agneta

millandante sa...

Så läckra mönster på lådorna och så fin kopp... gillar verkligen hur du mixar små detaljer... supersnyggt och så smart att ha dem i fina lådor! Det ska jag härma...!
Kram

LYKKEBO sa...

Dte var en del ja!!hehe.. Men det er jo kjekt å kunne "smykke" seg;)

Flotte bilder!
Ønsker deg en herlig kveld:)
Klem

Livet på Vestergård sa...

Jag har inte fullt lika många smycken som dig så jag har allt i en låda ännu :)
Ha det bra! Kram Kicki

Katta sa...

Jag känner igen den lådan från Åhlens, har en likadan. Vad fint med de små blommorna hade varit kul att se koppen du gjort med. Kram Katta

Therese sa...

Tack rara för värmande ord, idag känns det mycket bättre när det fått sjunka in lite. Huvudsaken är ju att bebisen mår bra :-)
Massa kramar!!!

Sussi sa...

Bra smyckes förvaring, mina ligger huller om buller i en låda (trassel, trassel) än så länge.
Åh vilken vår känsla som väcks av den späda blomman =)
Ha det gott, kram Sussi

elin sa...

Läser den här bloggen ofta och tycker den är så bra så jag har tagit mig friheten att länka till den. Hoppas detta är okej !