22 februari 2010

BOLLAR RUNT ARMEN


Den här veckan är jag ute på vift och har lämnat Norge för Skottland och Aberdeen. Jag är här på kurs och tillbringar mina nätter i ett hotellrum med den obligatoriska heltäckningsmattan och tekokaren.

Tycker det är ganska så roligt att komma iväg såhär, bort från vardagen. Dessutom får man möjligheten att titta in i butiker med ett helt annat urval än vad vi har hemma. Allt passar verkligen inte min stil, men jag har gjort några fynd som får följa med hem. Har dock ingen kamera med mig, så idag får ni nöja er med bilder från arkivet.
 
Jag nämnde för ett tag sedan att jag har dille på armband och detta är mitt senaste. Jag har tillverkar det själv, utav ett sånt där "gör detta smycke själv"-set man kan köpa på exempelvis Panduro. Tyvärr blev det lite för stort, så i väntan på att jag ska förminska det fungerar det som dekoration.

Jag lovar att jag nästa gång ska bjuda på något mer inredningsinspirerat, men just nu är jag så trött i huvudet efter en dags kursande att det faktiskt inte blir mer än så här.

So long!

Av JiLl frÅn eTt av 4 ruM.

10 kommentarer:

Sanna sa...

Underbart armband! =)
SV: Mmm klänningen blir nog bra i slutändan.. =)
Kraaaam
Sanna

Huset utanför stan sa...

Å så fint armand! Kanske man skulle prova på ett sånt där kit!

Vad kul att vara i Skottland! Kram

Jannicke sa...

Et flott og orginalt armbånd ;o)

Ha det fint i Skottland, Jill!!

Klem J.

Livet på Vestergård sa...

Så roligt att få vara "ute på vift" och uppleva nya miljöer. Snyggt armband du gjort!
Ha det bra! Kram Kicki

LissenTo sa...

Oh ute på vift i Skottland, lyckost. Låter hur spännande som helst.
Både armbandet och snabbtipset på ljuslyktan är fint.

Tack för Stockholmstipsen. ska spara dom för jag kommer ej iväg till helgen som var tänkt.

Ha det trevlig i Skottland.
Kram Lissen

Therese sa...

Hej vännen! Så härligt med en tripp och kurs/konferens på skottland, ser fram emot att se vad du fyndat... *ler* Och armbandet du gjort var verkligen härligt! Får nog ta tag i lite pysslande här hemma för att få dagarna att gå, för underverket låter allt vänta på sig... KRAM!

Mitt hvite hus sa...

For et sjarmende armbånd... kos deg masse i utlandet... her har det snødd masse de siste dagene...

klem Kerstin

Nyanser av vitt sa...

Vilka fina bollar du gjort :O)
Jag har använt både Fimolera som man bakar i ugnen samt lufttorkande lera (det är den du ser på bilderna) och den har jag sedan målat i vitt. Men jag tycker det du gjorde såg så fint ut. Varför är du inte nöjd med den?
Ha det så bra i Skottland
Kram Agneta

Katta sa...

Vilket sött armband! Sött att blanda tovade kulor med pärlor. Kanske kunde vara kul med ett litet inrednings inlägg från ett Skotskt hotellrum :) Låter trevligt med Skottland dit vill jag åka nån gång.Kram Katta

Fröken Fräken sa...

Åh, häftigt armband! Jag älskar armband men de går inte riktigt att kombinera ihop med mycket tangentbordsknappande för min det.. kanske bollar till ett halsband?! Hoppas att du hinner ha lite roligt där i Aberdeen också!