23 oktober 2009

Lugn & ro

Så var jag hemma igen. Lite trött och sliten, men en helg i lugn och ro ska nog ge mig energin tillbaka. Jag har en del små projekt planerade, men jag måste ge mig ut på en liten tur imorgon för att fixa material. Buddhan som sitter på en hylla i vardagsrummet är köpt i Thailand. Den är tillverkad i sten, med en vacker grön patina. Kanske skulle jag sätta mig och meditera en stund och finna min inre ro? Eller så hämtar jag pensel och färg...det kan väl vara minst lika avslappnande att måla?

Ha en riktigt fin helg!

7 kommentarer:

Minellie sa...

Ha en helt underbar helg, ta det lite lugnt åt mig också det kan jag behöva!
Jag planerar en tur till panduro i stora staden stockholm jag, fast mest för inspirationens skull och för att vi ändå har vägarna förbi med jobbet. Lite julpysselmaterial ska nog inhandlas också, kommer nog inte gå att undvika =)

Kramelikramizar!

Christine Louise sa...

Så søt sten :)

Ønsker deg en flott helg..

Klem fra meg..

Livet på Vestergård sa...

Lugn & ro är också mitt motto den här helgen! Hoppas din helg blir fin!

Margrethes hus og hage sa...

Ønsker deg en fin helg.

Litt vår hadde defintivt vært kjekt å få i julegave :)

Hilsen Margrethe

anne sa...

Hoppas du har haft det lugnt och skönt i helgen!

Kram Anne

Fröken Fräken sa...

Jag hade min lugna dag förra söndagen då jag mest bara låg i soffan och kollade på film. Men det behövdes! Nu är jag igång igen, det är tillbaka til det vanliga igen - så många saker på gång att jag inte vet var jag ska börja.. tur man är ledig tre dagar nästa helg!

(och jag önskar att jag kunde meditera, men det där med att inte tänka på något och koncentrera sig enbart på sin andning, det ligger inte för mig.. ;-) )

Lissen sa...

Hoppas att helgen varit skön och lugn. Har prövat att meditera, gick kurs. Det var rofyllt. Svårare att göra det själv. Men att måla och fixa tycker jag också är en sorts meditation.
Ha det gott!