29 februari 2012

BUDDHA PÅ HYLLAN

Uppe på hyllan, på en trave inredningstidningar, sitter han och blickar ut över vardagsrummet. Väl synlig utgör han en kontrast mot såväl den vita inredningen som mot den ibland stressiga vardagen. Kan vara fint ibland att påminnas om att sätta sig ner, andas och låta tankarna vandra fritt.

Han är kanske inte speciellt stor, men tung är han min Buddha. Tillverkad i massiv sten utgjorde han en stor del av mitt handbagage när vi reste hem från Thailand för snart 4 år sedan. Ett fint reseminne från en fin resa.

Passar på att tacka för alla snälla hälsningar rörande mitt rutiga bord. Det är alltid roligt att få positiv respons på det man pysslar med på fritiden. Buddhan han sätter sig ner och mediterar för att finna ro, själv målar jag bord. 
Kanske kan det ha samma effekt?

8 kommentarer:

PERNILLA sa...

ja det gäller att hitta "sitt" sätt...önskra iof att man kunde vara mer som Budha ...bara kunna sitta så där och finna ro ...*skrattar...Kram från Göteborg

Johanna Stålros sa...

Åhh jag är så svag för buddas- din var jättefin! Kram

Elna sa...

Ja jag tror det har samma effekt. Trevlig med en buddha som du har flugit med så långt. Mina är köpta här i Sverige så din är ett strå vassare *ler*.

Kram

Katta sa...

Han sitter bra där han sitter och klappar sig på magen din Buddah, fin är han. Kram Katta

Catje sa...

Jeg har gått bort fra 1 mørk kontrast til alt det hvite, og har malt hele stua mørkegrå! :)

Vita Vardagen sa...

Det är härligt med resminnen! Jag gillade förresten verkligen ditt rutiga bord. Du är så kreativ och inspirerande :) Mer rutigt åt folket!
Hoppas du har en fin kväll!
Kram Johanna

Vintage House sa...

Läcker...
Ha en fin kväll
kram
sandra

Allt och/eller Inget sa...

Ooo vad fin! Gillar Buddhafigurer sådär. Tufft att ställa den på tidningshögen :)