13 januari 2012

BOMBAD GLASS

Äntligen fredag!
Och vad passar då bättre en ett tips på en god efterrätt?
Denna glassbomb gjorde jag till Nyårsafton och den blev en klar succé. Receptet hittade jag här, men jag valde att byta hallonsorbet mot jordgubbsglass, och använde mig av mörk choklad istället för vit. 
Glassbomb både låter och ser proffsig ut, vilket jag helt klart gillar, men den var inte svår att göra, vilket jag också helt klart gillar. Man behöver bara lite tid, eftersom det må till lite frystid mellan varje lager.

Smaskens.

11 kommentarer:

Systrarna Hjertén sa...

Ser jättegott ut, jag gjorde en liknade förra nyår, men då blev familjen sjuk och kalaset inställt, gissa om jag åt mycket glass?! ;D

Trevlig helg!
/Frida

Livet på Vestergård sa...

Mmm... ser jättegott ut! Länge sen jag gjort en glassbomb så det börjar kanske vara dags. Ha en skön helg!
Kram Kicki

Sabelhagens Olivlund - Maria sa...

Vilken läcker efterrätt! Förstår att den var uppskattad.
Önskar dig en skön helg.
Kram Maria

Elna sa...

Mmmm vad gott det ser ut:-)

Kram

Jenny Bergvall sa...

Oj vilken trevlig, mysig blogg jag trillade in i. Har kikat runt en stund nu. MÅÅÅnga vackra bilder på vacker skir inredning. Tack för en fin stund!

Tina sa...

Den ska jag definitivt pröva!
Gör en mango/choklad/hallon som heter glassbomb, lite lika men ändå inte.

KRAM o ha en härlig fredag

SwedishCorner-DownUnder...Pernilla sa...

Ser mumsigt ut :)

Kram från Australien♥

PRALINER sa...

Mmmm, tack för tips! Väntar middagsgäster idag så det blir perfekt att prova!

Ana Beth Lima sa...

voce deveria ter colocado a receita. fiquei na vontade.

Anonym sa...

Mums!! Va gott det ser ut!
För övrigt så älskar jag att följa din blogg! Tyckte det var dax att lämna en liten hälsning. Fortsätt med det!Kram

Therese sa...

Den ser otroligt god ut! Jag har aldrig gjort någon glassbomb, men måste nog testa eftersom det såg så smaskigt ut :)