14 mars 2011

BLOMMOR I MITT ARBETSRUM

Det negativa med att arbetsveckorna flyger förbi i hög hastighet är att så gör även helgerna. Ena sekunden stänger man ner datorn och ger sig av hemmåt med ett leende på fredags eftermiddag, sekunden efteråt står man där och startar upp samma dator samtidigt som man sveper sin första kopp kaffe. Jaha, måndag igen.
Då är det iallafall skönt att veta att hemma i arbetsrummet står härligt färgglada ranunkler och väntar på mig. Och det är inte något arbete jag planerar att genomföra när jag sitter där uppe i arbetsrummet, utan jag ska roa mig med ett par syprojekt. Det är fint att kunna tänka på det såhär på måndag förmiddag.

15 kommentarer:

Livet på Vestergård sa...

Härliga ranunkler!
Ha en bra start på veckan. Kram Kicki

Tina sa...

Egentligen har jag lite svårt för gula blommor. Men just ranunklar får gärna vara i vilken färg som helst. Din bukett är ljuvlig, synade en liten tavla i bakgrunden som såg ut att matcha perfekt! Det var ingen dålig arbetsplats, den ger inspiration minsann. Visst går tiden sjukt snabbt, din beskrivning känner jag igen...

Kram kram

Johanna sa...

Vilka ljuvliga blommor! Ja, både vardag och helg flyger iväg i ett rasande tempo! Lite läskigt tycker jag!

Tapeten du undrade över är en Boråstapet och tapeten heter Falsterbo 1422. Fastnade direkt för just den! Lite lagom romantisk och jordnära färger, precis som jag gillar att ha det i sovrummet:)

Hoppas du får en fin start på veckan!

Kram Johanna

♥ Min lilla Stuga ♥ sa...

Kikar förbi och önskar dig en bra måndag och jag håller fullkomligt med dig i ditt inlägg. :)

Nyanser av vitt sa...

Så vackra och härliga färger.
Ha en fin måndag
Kram Agneta

Mitt hvite hus sa...

Skjønne ranunkler...

Vårbukett

Nyt uken O=)

klemme r

Kristina - ingen vanlig dag sa...

Ja här susar veckorna på i en faslig fart! Svårt att hinna med allt man tänkt sig och speciellt under helgen.

Vackraste blommorna!

Kram / Kristina

VitaVardagen sa...

Åh vilken härligt färgglad bukett ranukler! Det var riktigt vackert med så många olika färger :) Kram Johanna

Anonym sa...

Vilka vackra bilder du tagit!!! Ranunkler är en av mina favoritblommor och något jag aldrig kan få nog av. Ljuvligt med så glada färger.

Verkligen en läcker tavla man ser på bild 1. Vet du vem konstnären är?

Hoppas din vecka går snabbt och att du får tid över till ditt syprojekt.

Kram kram Maria

Fröken Fräken sa...

Ja, jag säger ju inget om att arbetsdagarna går fort, men när helgen går dubbelt så fort, då vill jag faktiskt klaga! Jag hinner ju inte ens göra hälften av det jag vill! Pfhui!

Och så söta bokstäver som du hittat! Äldre tiders typsnitt var så mycket snyggare.. har letat digitala typsnitt i mer äldre stil för att göra en tavla, men inte hittat något.

Maliva`s verden sa...

Hei
Her har jeg gått glipp av flere innlegg ser jeg. Du har hatt et hjerte stående så lenge på bloggebilde ditt, så jeg trodde ikke det var nytt innlegg du kom med. Men nå så jeg herlige ranunkler og vips, ble mitt besøk her inne litt lengere kan du si. Tusen takk for masse inspirasjon.
Klem fra meg

Villa Vinkelhaken sa...

Härliga ranukler! Såå himla fina färger. Riktiga vårfärger! =)

Ha en skön dag!
Kram Jenny

Anonym sa...

Ranunkler är vackra. Härliga bloggbilder också!

Therese sa...

Ranukler är en blomma som ajg bara blivit mer och mer förtjust i! Dina är jätte vackra! Gillar dessutom din hylla med kreativa saker <3 KRAM Therese - Sockenvägens Söta

Gamletingretten sa...

Hei:)

Bilde i bakgrunn på første bildet er utrolig stilig, er det lov å spørre hvor du har fått kjøpt det henn eller det self made? :)

Ha en fin helg, klem Anne-Marthe:)