27 september 2010

PÅ RESANDE FOT

Det var inte alls meningen att det skulle gå nästan ett hel vecka mellan mitt förra inlägg och detta. Det var inte heller meningen att detta skulle bli mitt nästa inlägg. För egentligen hade jag tänkt visa er något helt annat och egentligen så hade jag tänkt visa er det i fredags. Nu blev det inte så, då jag i fredags inte kunde ladda upp bilder till bloggen och inte hade tid till att vänta på att ting skulle fixa sig. Jag hade nämligen ett flyg till Köpenhamn att hinna med.

I Köpenhamn var vi haft en riktigt härlig helg, där vi både gått och cyklat omkring. Bilden ovan är tagen utanför en av alla dessa underbara blomsterbutiker som finns i Köpenhamn. Vi har ätit smørrebrød, shoppat lite, både i mysiga butiker och på loppis, skjutit pilbåge på Tivoli och sett vaktavlösningen på slottet. Dessutom hade vi sällskap under lördagen, då min syster och hennes pojkvän kom över från Skåne.

Nu ska jag försöka landa här hemma, då jag förutom en Köpenhamnshelg även hunnit med en dagstur till Stavanger idag, för jobb. Jag kan ärligen säga att soffan är min bästa vän just nu, och jag tänker inte stiga upp härifrån förrän det är dax för sängen. 

av jill från ett av fyra rum.

11 kommentarer:

Therese sa...

Vilken mysig bild, din tripp till Köpenhamn verkar ha varit lyckad! Njut nu i soffan <3 KRAM

Himmelriket sa...

Soffan är helt ok såhär i höstmörkret, speciellt när man varit ute och rest.
Tack för titten...

milla sa...

Mysigt med både en hösttripp och soffläge efteråt...!:)

Kram

pysselpralinen sa...

Det låter som en härlig resa men jag kan förstå att soffläge är bästa tänkbara när man lägger till en jobbresa direkt ovanpå. Jag lämnade soffan nyss för att blogga lite men känner att den nog snart drar mig tillbaks...:-)

LissenTo sa...

Mysigt med Köpenhamnsresa med syster och övriga.
Anar att loppisfynd hittades.

Full svampkorg för mej.
Solskensdag med ärtsoppa i skogen.

Sov gott. kram Lissen

hemma hos lilla mej sa...

1000 tack gulliga du för din kommentar hos mej den värmde.♥Ja nu är det bara så jobbigt.....Underbar bild du visar.Ja här är soffan min bästs just nu med....Ha en skön kväll rara du Kram Rita ♥

ingridmarie sa...

Kjekt med høsten, flotte farger ute, god mat, små prosjekt innomhus, reiser & gode kjøp :) Ynskjer deg ei god høstveke i det nydelige Bergensværet!

Katta sa...

Men å vad härligt med en Köpenhamnstripp. Nog kan väl bloggen få vänta några dar ibland så man hinner leva med. Ha det bra, kraam Katta

Basilica sa...

Lugn och fin, hälsofil ;-)

Mitt hvite hus sa...

ÅÅÅ så deilig å ta turen til København da.. sikkert flott der også... men jammen fikk du litt sol når du kom hjem også::

klemmer 0)

Sanna sa...

Åhh va härligt ni verkar ha haft det i Köpenhamn..drömmer om att resa dit en vacker dag även jag men vi får väl se när det kan bli.. =)

SV: Jo det är ju en ren chansning med äppelträdet, bara att hoppas att det går bra..
Men äppelmos har vi så det räcker och blir över ett tag.. =)

Ha en fortsatt toppenvecka!
Kraaaaam
Sanna