16 november 2009

Ny ljusstake...igen...

Måndag igen. Av någon anledning känner jag mig tung och slö, jag sitter i en dimma som stänger in all form för kreativitet och vilja att göra något. Detta trots en lugn helg. Men det är bara att bita ihop och klara av de fyra återstående arbetsdagarna innan jag får njuta av semester. Jag ska nämligen på tur hem till Sverige och Sundsvall!
Men innan dess ska jag försöka få lite gjort här hemma. Nya gardiner ska upp i vardagsrummet och ett par loppisfyndade ljusstakar ska spraymålas. Jag ska även hinna med att sy en julklapp och få städat undan lite allmänt kaos.

Ljusstaken i vit keramik kommer från Ikea. Jag tycker verkligen om den enkla designen. En knippe torkad hortenisa som dekoration. De biege värmeljusstakarna i förgrunden är formade som rosor.
Nä, nu ska jag försöka hitta ut ur den här dimman och aktivera mig.
Hoppas ni alla får en fin måndagskväll!

9 kommentarer:

Lallis - liv och leverne sa...

Oj så vacker och så vackra bilder:) Ha en fin kväll
Kram Lallis

Vikeskärs hem och vardag sa...

Ikea har en hel del fint och bra. Det blev jättefint med hortensian till.
Kramar

Christine Louise sa...

Wow, den var fin. Også fra Ikea dA :)

Klem c

Mitt hvite hus sa...

Virkelig herlige bilder her hos deg... liker fargen du får til på bildene dine...
Klem kerstin

millandante sa...

Lätt att bli extra trött när det vankas semester... känner igen det där!
Ljuvliga bilder!!
Kramar

AkH sa...

Jättefin ljusstake. Ja, när man är inställd på semester så kan man undra hur det skulle gott om man ej skulle haft det! Snart... Själv är jag ledig denna vecka- är hemma och tar dagarna som de kommer. Myser med barnen och pysslar en del! Idag blev det promenad och picknick med barnen efter skoldagen! Och lite pyssel på förmiddagen! Snart är du ledig!
Ha en bra kväll!
Anna-Karin
hemochting

Fröken Fräken sa...

Vad roligt att få åka hemåt en sväng - även om jag gissar att vädret där är lika deppigt som där. Men man åker ju inte hem för vädrets skull! Själv försöker jag bita ihop de 4 ½ veckorna som är kvar till juledigheten.. den känns just nu väldigt långt bort!

Och o ja, den ljusstaken gillar ju jag också!

Visste inte att det var reklam alltid på blogg.se, då förstår jag om du bytte! Själv är jag inte så förtjust i bloggar som bara samlar produktnyheter, jag vill få en skymt att personen bakom bloggen, och att man har något eget att komma med.

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Mysiga bilder!!
ska till IKEA på fre..såå kul!!Kul med lite semestertripp!!

ha det gott!!!!! Millan ♥

Christina sa...

Hej!
Älskar att kika in och läsa dina mysiga inlägg, de värmer skönt i rusket! För här i Sundsvall regnar det som aldrig förr... fyra dagar i rad har det vräkt ner :( hoppas på lite sol och kyla innan snön kommer.
Kram Från Kicki